2010-08-02
17:19:22

Inte längre tonåring.

Jaha, då var den dagen här.. dagen då man inte längre kan kalla sig tonåring..
Vad innebär detta? Jo, att jag idag fyller 20 år!

Det är egentligen knappt fyra timmar kvar innan det var 20 år sedan jag såg dagens ljus för första gången, men vad gör väl det?

Nu ska jag snart ner på stranden för att dra igång försäsongsträningen med handbollsklubben. Kvällens aktivitet innebär att utse det bästa beachhandbollslaget i HK Hök!För er som missat frågesporten i förra inlägget, prova på att göra den. I och med det här inlägget har ni minst två rätta svar...

2010-08-01
20:02:22

Quiz om mig.

När vi hade Öppet hus igår fick gästerna svara på en quiz om mig, och jag tänkte att ni som läser bloggen också ska få en chans att svara på dessa frågor. Skriv gärna en kommentar med ert resultat när ni är färdiga!


2010-08-01
15:04:59

Mycket som hänt.

Efter att tidigare i sommar haft väldigt mycket tid över, och därför inte ha haft något att skriva om, har de senaste dagarna varit fullproppade så inte tiden funnits där. Här en liten snabb summering över vad jag har gjort på sistone:
  • Tittat på "Badjävlar" i Halmstad, med Marie
  • Spelat golf
  • Träffat Ylva, spelade minigolf och tv-spel

Igår hade jag också Öppet hus här hemma, inför min 20-årsdag imorgon. Det kom en hel del folk, och de sista lämnade strax innan midnatt. Idag har jag bara tagit det lugnt, och snart kommer en av mina CISV-kompisar med familj (eftersom de var helt säkra på att det var idag det skulle vara Öppet hus..). Men det är bara trevligt!

Lite senare ska ni få möjlighet att svara på det Quiz som mina föräldrar satt ihop om mig, så får vi se hur bra ni klarar er i förhållande till min släkt..

RSS 2.0