2009-01-01
20:02:10

2009 - horoskop






Lejonet


Kärlek och vänskap:
Ett år som skänker dig lycka ligger framför dig. Ett år som går i romantikens tecken och kärleken blir av bästa sort. Har du en trygg vän vid din sida så tror stjärnorna på fortsatt rar romantik. Du är omtyckt och mycket för ditt så hjälpsamma sätt och kanske allra mest för att du är så glad. Du ser glädjen i livet, men det är inte alltid som du lyckas få andra att se det du ser. De dina är din trygghet och har du småknattar i din närhet så finner de i dig en härlig och fin vän. Den som ännu inte har funnit sin vän för livet tycks inte stressa efter kärleken, den kommer i alla fall.

Arbete och ekonomi:
Nu tycks det som att du kommer att börja arbeta inom nya områden. Det som berör service- eller media ska vara till din fördel. Har du mycket med skrift och data att göra så är du extra framgångsrik och mycket genom att du har ett sådant bra psykologiskt sätt att ta människor och deras problem på. Allra bäst har den det som har sitt arbete till en viss del förlagd i sin bostad.

Speltips:
Vill du testa din vinstmöjlighet i spel så är det hästar som blir ditt bästa val av spelen, men även en obligation kan vara rätt val och ge lite pengar på fickan.

Lyckotal:
7 (men jag tror jag kör på 8 som jag brukar ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0