2009-03-19
18:59:29

Våga vara egen 2009

Nu ska ni få en bra sammanfattning av min gårdag, med vissa utelämnanden till nästa inlägg..Dagen började redan 04:30 när det var dags att stiga upp. En halvtimmes förberedelser innan resan mot Varberg kunde börja. Stannade till vid skolan i Halmstad och blev upphämtad av min gamla företagskollega Johan för samåkning.

Vi kom fram till Sparbankshallen 06:30 och gjorde oss i ordning för att vara redo innan 07:00 då incheckningen började. Det droppade in UF-företag efter UF-företag och när klockan var 11:00 hade samtliga montrar (153 st) blivit uppsatta samt alla elever på plats. Det var nu dags för invigning!

Invigningen ägde rum i en lokal bredvid mässhallen, så samtliga UF-företagare lämnade lokalen och satte sig redo för att starta upp mässan. Det delades ut priser till Bästa affärsplan 2009, Bästa Årsredovisning 2007/2008, Bästa Logotype 2009 samt Bästa Hemsida 2009. Pristagarna kommer listas i nästa inlägg.
Efter invigningen där vi även fick höra Idol-Robin sjunga, gick jag till vårt "kontor" och träffade honom och Alice, som också var där för att sjunga lite..

Fick dock lämna kontoret efter ett tag för att kunna ställa upp på frågor och liknande som eventuellt dykt upp bland utställarna. Gick även runt och kollade in alla möjliga idéer som fanns, både nya och gamla och blev väldigt inspirerad till att återigen ha ett eget företag.

Mässans öppettid mellan 12 och 16 gick fort, och det blev dags för allmänheten att lämna samt dags för UF-företagarna att avsluta dagen. Återigen var det en ceremoni i lokalen bredvid så alla fick lämna hallen.

Jag och Johan blev dock kvar, eftersom vi blivit tilldelade montervakten under avslutningen. Så 1½ timme fördrevs genom att gå runt bland montrar som man redan sett ett antal gånger redan. Fick mota ut lite folk som inte skulle vara där också, eftersom vi ansvarade för elevernas värdesaker.

Vid halv 6 var avslutningen klar och det var dags för städning av lokalen. Samtliga montrar revs ner och togs med hem / slängdes, och vi funktionärer hade fullt upp att kontrollera samtliga så att de hade skött det snyggt.

Det slutade med att jag lämnade lokalen vid 19:30 och var inte hemma igen förrän 21:00. En lååång, men rolig, dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0