2009-03-23
19:07:42

Blogg.se har problem igen?

Har ni också upplevt problemet att det är svårt att kommentera de senaste inläggen på folks bloggar? Via bloglovin' går det ibland inte ens att se inlägget som man klickat på..

Tycker att det bara uppstår mer och mer fel, borde det inte vara naturligt att varna om det ska ske störningar i systemet kanske? Det är något jag gärna hade sett åtminstone..Förresten fick jag svar från ABC-gruppen idag angående mitt klagomål på min studenttröja. Fick ju en för liten tröja, i jämförelse med hur stor den var som jag provade när de visade upp sina saker på skolan.

Flera i min klass har samma problem, så imorgon blir det en mass-reklamation till ABC-gruppen..

Skönt att man fick rätt att skicka tillbaka det åtminstone, hoppas bara att de lyckas returnera och lösa problemen medan vi är på Mallorca (7 dagar kvar...)

Kommentarer
Postat av: Ida

Sv: Åh, tack så himla mycket! :D

Nu funkar det i båda, tack tack tack! Det var "left top" som fick det att funka i båda, när jag tog bort mellanrummet blev det endast bra i FF, men inte visste jag att ett enda litet mellanrum kunde förstöra så mycket.

Återigen, tack! Jag vet inte riktigt hur många gånger jag ska säga tack, haha x')

2009-03-23 @ 19:26:48
URL: http://taralom.blogg.se/
Postat av: Ida

Sv: Det ska jag verkligen göra :D

Tack för att du hjälper till så mycket! Det är verkligen guld värt, jag skulle aldrig ha kunnat klura ut själv vad man skulle göra.

2009-03-23 @ 19:41:19
URL: http://taralom.blogg.se/
Postat av: l i s a

Åh vad bra :)

Jo, i min meny där det står "genvägar", sitter helt korrekt på plats på in skärm (använder firefox) men i explorer sitter den antingen för mycket till höger eller till vänster. Väldigt konstigt tycker jag... Har du någon aning om vad problemet är? =)

2009-03-23 @ 20:02:50
URL: http://lisachen.blogg.se/
Postat av: JULIA AMANDA

haha, 22.45 (typ) -jag tror minsann att vi har en msn-dejt!Danska är ett ganska meningslöst språk för mig att läsa. De andra har ju grymt stor fördel med sitt skånska burrande, jag kan helt enkelt inte prata danska. Som tur är väger jag upp det på de skriftliga och läsliga delarna som är väldigt lätta med tanke på att det ligger så nära svenskan. Men kommer jag ha någon nytta av det i framtiden -knappast!Jag valde det bara just precis för att slippa skolans hemska spanska lärare (annars hade jag helst fortsatt läsa spanska)Ja en world wide ordbok/guide är något att satsa stort på, försten har du lagt till en stavningskontroll i kommentarsfältet? (appropå liksom)Hur sjutton får dom in personlig försäljning i HNDL?! det innehåller ju inte ett enda H, inte D heller för den delen..

Du får berätta hur provet gick sen iaf :)Lycka till på träningen!

2009-03-23 @ 21:19:41
URL: http://juliaamanda.blogg.se/
Postat av: Melody

Jag har kommit på att det hjälper att publicera inlägget 2 eller 3 gånger i rad, alltså trycka på knappen fler gånger, om inlägget inte syns.

Då brukar man kunna komma in i det senaste inlägget! =)

2009-03-24 @ 07:43:29
URL: http://www.melodyy.se
Postat av: l i s a

SV: Okej! Jo, du har rätt den flyttas väldigt mycket till höger när jag minskar rutan! Men vad ska jag ställa in på margin då? =)

2009-03-24 @ 15:53:47
URL: http://lisachen.blogg.se/
Postat av: Ida

Sv: Åh, tack så mycket :)

2009-03-24 @ 16:28:40
URL: http://taralom.blogg.se/
Postat av: binded magazine

Heya! Du har väl inte missat vår bloggtidning? =) Vi på redaktionen skriver ordentliga texter varje dag och vi har även ett helt gäng duktiga frilansare som skriver för oss.Sedan kan du självklart själv skicka in texter och bilder eller tipsa oss, mycket nöje!//Redaktionen

2009-03-24 @ 18:26:51
URL: http://www.binded.se
Postat av: NANNAH - fotoblogg

Svar: Jag vet, det är jättekul verkligen! :D Trodde aldrig att det skulle gå så snabbt, nyss hade jag ju 20?! Haha.Hur har din dag varit, då?

//Anna :)

2009-03-24 @ 19:48:00
URL: http://naannah.blogg.se/
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

sv: Jag bloggar när jag vill blogga, det är därför det blir så sällan numera... men det är fortfarande tråkigt att det tjatas... :/

2009-03-24 @ 20:27:39
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: Malin | bloggdesigner |

hej :) Jag måste fråga dig om en sak, när du blir online på msn nästa gång, så skriv till mig är du snäll =)

2009-03-24 @ 21:12:10
URL: http://malinsofiacalmebring.blogg.se/
Postat av: E L L A

Gud tack så jättemycket! Har verkligen jagat runt efter det här sen november! :) Nu ska jag bara förstå mig på den där sidan... :/

Än en gång, tusen tack! Ha en bra dag!

2009-03-25 @ 06:54:03
URL: http://ellasliv.blogg.segg.se
Postat av: Redaktions Erica

svar: hehe jo, vi tog chansen och skickade lite reklamkommentarer ;P. Fast här på redaktionen kallar vi det mer marknadsföring än reklam xD.Jo saken är den att idag, på onsdagar alltså, har vi något som vi kallar i huvudrollen vilket är en längre text. Och den önskar vi ha i spaltform. Detsamma gäller på torsdagar, då vi har artiklar. Vi kan inte få spalter på annat vis, och dessutom kan vi leka mer med designen om vi gör inläggen i PS =).Men lite knasiga är vi allt . . .Ett litet tips - nu är veckans bild uppe i tidningen med =)

Hälsningar från bindeds redaktion

2009-03-25 @ 07:32:18
URL: http://www.binded.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0