2009-01-23
00:26:06

Sverige - Kroatien

Kom hem från eventkvällen, efter att ha kört via Laholm och släppt av lite elever på skolan, och satte mig direkt för att kolla på Sverige - Kroatien i handbolls-VM.

Jag kom in vid ställningen 7-7 efter ungefär 15 minuter. Då hade Sverige redan gjort en bättre öppning än vad Spanien gjorde i gårdagens match. Sverige såg ordentligt taggat ut, och lyckades även överlista det kroatiska försvaret samt målvakt.

De spelade jämnt fram till halvlek, då ställningen var 14-13. Efter paus hade Sverige en tung period, och Kroatien ryckte ifrån till 20-16. Dock kämpade de sig in i matchen igen, och var riktigt på gång. Tyvärr har Sverige för få spelare som kan spela på så här hög nivå.

Ett speciellt stort minus till Kim Andersson, som jag i princip tycker kan åka hem. Han har under hela VM så här långt tagit i snitt 2 avslut per match. Av dessa har hälften blivit mål. Detta är rent katastrofalt om man ser till vilken världsstjärna han borde vara, speciellt efter sina stora framgångar i Kiel. I landslaget blir han dock helt låst, och kan inte uträtta något mer än sidledsspel.

Oscar Carlén fick idag spela försvar på högernio-positionen, eftersom Kim tidigt i matchen (22 min) redan hade två utvisningar och förbundskaptenerna ville inte riskera ett rött kort på lagkaptenen. När Oscar någon enstaka gång följde med upp i anfallet var det ofta skott eller en stenhård satsning som gällde. Man märkte en stor skillnad mellan viljan hos Kim och viljan hos Oscar. Mitt råd till förbundskaptenerna blir alltså att:

Skicka hem Kim Andersson, om inte till Sverige så åtminstone till bänken, och LÅT OSCAR CARLÉN SPELA!


Jonas Larholm, en "glömd" stjärna som verkligen slagit igenom på nytt!


Kommentarer
Postat av: Minaya

Haha... :-) va rolig du är. Men du.. Det är bara säga till om du vill beställa en fysisk.. Kram

2009-01-23 @ 10:37:35
URL: http://minaya.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar: Vadå väd är det med det.. ? ;P Det är den senaste Nikon.

2009-01-23 @ 16:56:40
URL: http://saandrafoto.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha... nu är jag här igen.. undrar om du kan förklara hur OCH var man kan ändra så att man får vilken textstil och storlek på texten man vill i "menyn."

2009-01-23 @ 17:00:06
URL: http://saandrafoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0