2009-02-23
11:04:15

Perfekt start på veckan

Är det inte en härlig start på en ny vecka?
En trevlig överraskning när man har tyska på morgonen, vilken jag, efter förseningen, endast var med på 20 minuter.. Nu sitter jag och väntar på rättskunskapen efter lunch..

Kommentarer
Postat av: Mel

Haha. evighetsgöra har du rätt i. men jag är envis. tror jag kan få det att funka. jag har en plan, men är lååångt borta från en dator. ska testa när jag kommer hem ikväll :P annars får man väl anpassa sig efter ff och tvinga folk att annvända det :P hehe.

2009-02-23 @ 12:13:41
URL: http://www.melodyy.se
Postat av: JULIA AMANDA

jag menade att jag inte tittade :)

åhå, Att de skänkte pengar visste jag faktiskt inte att de gjorde. Men det är ju bra!

Hursomhelst känns hela grejen trist när man vet vad som väntar i finalen!Tågbrand minsann, nja veckan kunde ju startat bättre!

2009-02-23 @ 12:31:02
URL: http://juliaamanda.blogg.se/
Postat av: Malin | Just nu, designutlottning |

Sv: Ja, underbart att ha jobb planerat. Nog om det bara är i ett halvår frammåt, men bättre än att gå på nått vik. Och skönt för dig med att göra lumpen, då har du tid att fundera på vad du vill göra sen :)Ja men grejjen är att jag redan pratat med den tjejjen och påpekat det en gång då hon hade kopierat en av mina designer rakt igenom . Jag sa att det var okej att inspereras, men att någonstans går gränsen. Jag ser att hon tagit delar och ideer från designer jag gjort. Men jag vet inte lixom vad jag ska säga till henne nu, för designen likar ju inte direkt min?hm, näe tror inte att du svarat på besöksräknargrejjen. men jag kommer inte ihåg vad frågan var eller så :p

2009-02-23 @ 14:27:06
URL: http://malinsofiacalmebring.blogg.se/
Postat av: Jimmy

Tack för ditt tips men min blogg är fin som den är!

2009-02-23 @ 17:33:58
URL: http://jjimmy.blogg.se/
Postat av: christel

vad trevlig du är, tack för ditt svar =)Nej tyvärr jag har ingen blogg med mönster bakgrund. Jag kan åter komma när jag har det och behöver hjälp.

Jag lägger dej bland mina favoriter så jag inte glömmer bort vad webadressen är ;)Vi hörs!

2009-02-23 @ 17:51:37
URL: http://christel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0