2009-03-03
00:17:15

Sammanfattning - februari

Nu har bloggen funnits i två månader, och här är en liten sammanfattning av er besökare från februari månad:Besökare
Under februari var ni 791 unika besökare, gjorde i snitt 1,87 sidvisningar per besök vilket resulterade i totalt 2545 sidvisningar. 52% av besökarna var nya, så de välkomnas varmt :).

De flesta (62 %) av mina besökare använde sig av Internet Explorer, trots att bloggen är designad för Mozilla Firefox. (För er som vill skaffa Firefox finns en länk längst upp i menyn.)

Hur hittade ni hit?
72 % av mina besökare kom hit via länkar från andra bloggar och 20 % från sökmotorer. Resterande skrev in bloggadressen direkt i webbläsaren. Det vanligaste sökordet på Google var mitt namn, Jonas Peterson, vilket kanske inte är någon större förvåning.

Av hänvisningsplatserna och sökmotorerna ligger Google i topp, följt av blogg.se, bloglovin' och Malin. Tack!

Populäraste inläggen
I februari är det fortfarande två inlägg från januari som toppar listan, nämligen det kring att det finns fyra stycken kodmallar [länk] samt hur man gör för att lägga till en footer [länk]. Det populäraste i februari var det kring marknadsundersökningarna, ett alternativ till alla gratissidor [länk].Så såg det ut på sidan i februari, och alla ni nya läsare som kommer hit dagligen, ni är varmt välkomna!

För att undvika samma sak som blivit den här månaden, att föregående månads inlägg toppar statistiken, vill jag gärna att ni skriver och tipsar om vad ni vill läsa om! Det gör min blogg bättre, samtidigt som jag får tillfälle att hälpa någon, vilken kombination!

Kommentarer
Postat av: Sanne

Nu kan jag inte ens kommentera här hos dig! Haha, det är inte min dag (eller vecka med tanke på hur lång tid det här har tagit för mig...) tror jag.. Jag gjorde som du sa, men nu är det luft mellan iaf...

2009-03-03 @ 20:29:39
URL: http://sannelovesjoel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0