2009-03-01
19:38:53

IFK Knislinge - HK Kremt

Haha, jag skrattar till varje gång jag skriver det där ersättningsordet för min handbollsklubbs namn. Det riktiga hittar ni såklart på vår hemsida, som även är mitt projektarbete: [länk]Dagens bortamatch befarades att bli den näst tuffaste av de återstående matcherna. Under de första sex minuterna verkade det bli en ganska tuff match, då vi fram till dess legat under med två mål. Dock fick vi en oväntad vändning, något sökerligen ingen i laget kunnat förutspå att det skulle ge sådan extra kraft.

Vändningen kom i samband med att vår "gamle man", linjespelaren Kalle, fick rött kort. I försvaret fick han upp armen/handen mot halsen på anfallaren och domarna var skoningslösa i sin bedömning. Kalle fick därmed beskåda resten av matchen från läktaren.

Resten av första halvlek var en riktig uppvisning när det gällde försvarsspel, för det hände inte mycket framåt för dem. Dessutom tog vi vara på vår goda kondition och kontrade på allt, oavsett från vilket läge vi var i. Trots en väldigt beskuren hall, säkerligen tre-fyra meter kortare och två meter smalare än en normal, sprang vi ifrån dem till en halvtidledning med åtta mål (11-19).

I pausen var uppmaningen från tränaren att det inför andra stod 0-0 igen, och att vi skulle ut och köra över dem även i andra, eftersom vi behöver så bra målskillnad som möjligt. Det var något vi inte lyckades så bra med, utan vi gjorde som man brukar när man har en stor ledning, bevakar den. Vissa gånger fick de bara traska rakt igenom försvaret, utan minsta attack från vårt försvar, vilket inte var speciellt kul att se.

Vi fortsatte dock med våra kontringar, och de var ännu mer lyckosamma i andra halvlek. Vissa gånger behövde det inte ens vara förstafaskontringar, utan i andravågen sprang våra spelare rakt förbi.

Huvudsaken är trots allt att vi vann matchen, och det med 11 bollar. Slutresultatet 25-36 är ganska bra, men ingenting jämfört med resultatet för drygt ett halvår sen på hemmaplan: 34-17. Dock är vi nöjda med en vinst, eftersom vi inte är det bästa laget på att prestera på bortaplan.Vi slipper nu också fler matcher där vi behöver färdas längs med väg 24 och väg 21 mot Hässleholm/Kristianstad, eftersom de återstående matcherna består av två hemmamatcher samt en bortamatch i Ängelholm. Vi skickar ett stort tack till McDonalds Hässleholm för det otroligt varierande utbud de har haft under den här säsongen ;)

Kommentarer
Postat av: Moira

Ja men komigen,

du är ju skit duktig :D

2009-03-01 @ 20:28:13
URL: http://morrismorris.blogg.se/
Postat av: Sanne

Jo, så långt är jag med. Så här ser min footer-kod i stilmallen. Jag antar att jag ska ändra i padding-raden. Stämmer det?

Jag har nämligen försökt ändrat genom de två nollorna, men det verkar inte fungera det heller... Jag tror jag blir galen!div#footer{

float: left;

display: inline;

padding: 0 0 186px 90px;

width: 1000px;

background: url(http://footerljusrosa30598131.jpg) no-repeat;

}

2009-03-01 @ 21:18:25
URL: http://sannelovesjoel.blogg.se/
Postat av: julia

hejsan jonas :)

skulle du kunna hjälpa mig lite med design på min blogg?

jag har suttit i timmar och försökt fixa tryckbara mouseover flikar i headern, men misslyckas hela tiden. skulle du kunna hjälpa?

tackar i förhand, kram julia :)

2009-03-01 @ 21:55:17
URL: http://toppenjulia.blogg.se/
Postat av: Emmasvenssonn

Hej jonas,

skulle du kunna hjälpa mej med min bloggdesign har suttit jätte länge och försökt med flikar i headern, snälla hjälp

kram Emma :)

2009-03-02 @ 11:35:05
URL: http://supersvensson.blogg.se/
Postat av: julia

nej det har jag tyvärr inte men jag kan skaffa :)

jag fixar det till kvällen sen skickar till dig.

kram julia

2009-03-02 @ 15:57:15
URL: http://toppenjulia.blogg.se/
Postat av: julia

nu har jag gjort en testblogg. hur vill du ha det? ska jag skicka lösen och sånt?

alla fall hära, http://toppenjulia.blogg.se/toppenjuliatest

2009-03-02 @ 16:06:07
URL: http://toppenjulia.blogg.se/
Postat av: Sanne

Jag gjorde som du sa, men tyvärr så försvann hela footern då :S

2009-03-02 @ 20:40:49
URL: http://sannelovesjoel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0