2009-02-04
14:57:09

Mallorca-träff

Nu var dagens Mallorca-träff avklarad, och för en gångs skull lyckades skolan med ett evenemang :) I och för sig var det enbart S3 Turism/Ekonomi som arrangerade, så då brukar ingenting gå fel..

Vi började dagen med en liten frågestund med lärarna, där de fick svara på frågor angående resan. Hela resan känns tyvärr lite oplanerad, men förhoppningsvis tar lärare och rektorer tag i saken och gör nåt vettigt av allting.

Efter frågestunden, som var kombinerad med förmiddagsfika, blev det "lekdags". Jag och Daniella var ansvariga för Stress, där lagen ska komma på ord i olika kategorier på en bokstav som vi bestämde. Dagens nya kunskaper var bland annat att Montenegros huvudstad börjar på P, att Tanzania har en huvudstad på D och att Corvette inte är ett bilmärke, utan en bilsort (Corvette tillverkas av Chevrolet). Stämningen var på topp, och det förekom också en hel del fusk.

Slutligen blev det en frågesport angående Mallorca-resenärerna från Halmstad. Det var många intressanta/roliga/konstiga frågor och bilder, vilket ledde till skratt hos alla deltagare.

Lärarna kom tillbaka för att runda av "dagen" (höll på från 9 till 11), och då ställer Francis en väldigt bra fråga:
- Finns det bara en pub rakt över gatan?

Kommentarer
Postat av: isabelle

Det var den klockrenaste kommentaren någon kommit med, lärarnablev så stolta:D

2009-02-07 @ 15:15:05
URL: http://bellafia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0